Kerstlunch

16-12-2021
Kerstlunch op de Wagemaker
Kerstlunch
Het geplande kerstdiner kan vanwege de Corona niet door gaan. We hebben in de plaats hiervan gekozen om een kerstlunch te organiseren. Er waren signalen dat de scholen een week eerder met kerstvakantie zouden gaan. Dit is dan ook de reden voor ons geweest om de kerstlunch een week eerder te organiseren. Aanstaande vrijdag (morgen) is het zover. De leerlingen mogen in hun mooiste kleren op school komen. De school start gewoon om half negen en is om twee uur uit. Gedurende de ochtend zullen er kant en klare maaltijden komen die we dan samen met elkaar zullen eten. Het wordt een gezellige lunch.

"We zijn een goed georganiseerde school met een hardwerkend professioneel team.

"We werken goed samen aan de doorgaande leerlijn. Daardoor verlopen de acht jaar schooljaren op de Wagemakerschool voor de kinderen heel soepel."