Buitenschoolse opvang

BSO Kids Wagemaker

Vanaf 18 februari 2019 kunnen uw kinderen na schooltijd deelnemen aan de sport- en spelactiviteiten van BSO Kids Wagemaker gehuisvest in ons schoolgebouw. De samenwerking met deze sportieve bso past goed bij ons profiel van de gezonde en sportieve school.

Dagelijks biedt de bso een keuze uit verschillende spellen en sporten. Denk bijvoorbeeld aan bal- en tikspellen maar ook aan grotere activiteiten zoals voetbal, handbal en atletiek. Slecht weer? Geen probleem! Dan gaan ze gezellig knutselen, lezen, spelletjes doen of sporten in de gymzaal. Kinderen leren door sport en spel omgaan met winnen, verliezen en samenwerken in een team wat hun sociale ontwikkeling bevorderd.

In vakanties is er een aangepast programma. Naast sporten is er bijvoorbeeld een gezonde kookactiviteit of wordt een leuk uitstapje gemaakt. Zo ligt het Twiske bijna in onze achtertuin en kunnen we daar allerlei avonturen beleven!

Naast naschoolse opvang is er ook voorschoolse opvang. Vanaf 7:00 uur zijn de deuren van BSO Kids Wagemaker geopend en zijn de kinderen van harte welkom. Ze kunnen de dag rustig beginnen en hebben de keuze uit een aantal activiteiten zoals een spelletje doen, kleuren, lezen of met constructiemateriaal spelen. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen vervolgens naar de leerkracht in de klas.

U hoeft zich als (werkende) ouder derhalve niet druk te maken hoe u de opvang van uw kind voor of na schooltijd vertrouwd en veilig kunt regelen.
Bent u geïnteresseerd in de buitenschoolse opvang in De Wagemakerschool? Bekijk dan hier de website van BSO Kids Wagemaker en lees hoe u zich kunt aanmelden.

Partoe en Tinteltuin
Leerlingen van de Wagemakerschool die gebruik maken van de buitenschoolse opvang van Tinteltuin of Partou worden in de klas opgehaald en gaan dan samen met de pedagogisch medewerkers naar de desbetreffende bso.

Tinteltuin is vanaf 18 februari gehuisvest in obs De Stap en Partou vangt de kinderen dagelijks op in kindercentrum Zonnedauw.

"Er is een fijne sfeer op school."

"De samenwerking tussen teamleden is goed en we willen de school echt verbeteren. Dit doen wij met zijn allen."