Sportieve bso start in de Wagemakerschool

17-01-2019
Vanaf 18 februari kunnen uw kinderen na schooltijd deelnemen aan de sport- en spelactiviteiten van BSO Kids Wagemaker gehuisvest in ons schoolgebouw. De samenwerking met deze sportieve bso past goed bij ons profiel van de gezonde en sportieve school.

Sport en spel
Dagelijks biedt de bso een keuze uit verschillende spellen en sporten. Denk bijvoorbeeld aan bal- en tikspellen maar ook aan grotere activiteiten zoals voetbal, handbal en atletiek. Slecht weer? Geen probleem! Dan gaan ze gezellig knutselen, lezen, spelletjes doen of sporten in de gymzaal. Kinderen leren door sport en spel omgaan met winnen, verliezen en samenwerken in een team wat hun sociale ontwikkeling bevorderd.

In vakanties is er een aangepast programma. Naast sporten is er bijvoorbeeld een kookactiviteiten en of wordt een leuk uitstapje gemaakt. Zo ligt het Twiske bijna in onze achtertuin en kunnen we daar allerlei avonturen beleven!

Voorschoolse opvang
Naast naschoolsopvang is er ook voorschoolse opvang. Vanaf 7:00 uur zijn de deuren van BSO Kids Wagemaker geopend en zijn de kinderen van harte welkom. Ze kunnen de dag rustig beginnen en hebben de keuze uit een aantal activiteiten zoals een spelletje doen, kleuren, lezen of met constructiemateriaal spelen. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen vervolgens naar de leerkracht in de klas.

Bent u geïnteresseerd in de buitenschoolse opvang in De Wagemakerschool? Bekijk dan hier de website van BSO Kids Wagemaker en lees hoe u zich kunt aanmelden.

Ouders aan het woord

"De omgang met elkaar is goed."

"Er is een lage drempel om leerkrachten te benaderen. Mijn kind voelt zich absoluut op haar gemak op De Wagemakerschool."