Kinderboekenweek/boekenmarkt

04-11-2021
Kinderboekenweek/boekenmarkt
Kinderboekenweek/boekenmarkt/kunstproject
In het kader van de Kinderboekenweek hebben
we vandaag een voorleeswedstrijd gehouden. De hele school kon weer samen, in de bovenbouwhal kijken naar de leerlingen die mochten voorlezen. Hoewel alle leerlingen geweldig voorgelezen hebben koos de kinderjury één winnaar. Erg leuk om met de hele school weer na lange tijd een activiteit te doen.

De boekenmarkt die we jaarlijks houden in de Kinderboekenweek werd een groot succes. In beide hallen lagen boeken op tafels die de leerlingen voor een gering bedrag mochten aanschaffen. De opbrengst is 204,75 euro. Dit bedrag zullen we besteden voor nieuwe boeken voor onze schoolbibliotheek.

"We zijn een goed georganiseerde school met een hardwerkend professioneel team.

"We werken goed samen aan de doorgaande leerlijn. Daardoor verlopen de acht jaar schooljaren op de Wagemakerschool voor de kinderen heel soepel."